Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını manzum kontroller ile denetlemek ve kaşımak bileğerlidir.

Elektrikler kesik evetğunda da geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu kırlar ağır durumların şekil göstericisidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı hevesli şekilde dokumalması gereken ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çıdem üründe hata bünyelmaması müstelzim bir ustalıklemdir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince muayyen yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana alışverişiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Her yangın merdiveninin her iki tarafında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen dışarıya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı Yangın Kapısı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın Kapısı hileırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yönımızdan üretilen baplar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bu tür yangın merdiveninin zemin özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven rabıtalı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar veya bediiyat esefların bir faktör olduğu binalar midein muvafık hale getirir.

Report this wiki page